Att göra mig glad

TUR-biljett
TUR-biljett

Min kära syster säger åt mig att skärpa mig, att se lite positivt på vintereländigt och att det ”nog” blir vår snart. Jag vet att hon har rätt men säger hej då och surar vidare i min ensamhet. Bitter över att min, i tankarna, billiga resa till Kroatien över påsk förvandlats till ett skolgrupparbete i fortsatt kyla, sur för att jag fryser hela tiden och för att jag missade det där erbjudandet om halva priset på biljetterna till årets TUR(rese)-mässa.

Så ringer telefonen, jag tänker först inte svara då numret är hemligt men eftersom telefonen ändå är i min hand så gör jag det. ”Hej, vi är från Spanska Turistbyrån” säger rösten och det kopplar inte först. ”Vi såg att du var intresserad av biljetter till årets TUR-mässa, är du fortfarande det?” fortsätter rösten.

SÅ gör man mig glad! Jag vinner biljetter för att jag tävlar i Spanska Turisbyråns Facebooksidas fotbollsfrågetävling (bara DET går att skratta åt) och jag har inte hunnit köpa några redan, vilket hade varit i ordning med min vanliga tur i sådana här ärenden.

…och så kommer jag på att jag ska tillbringa hela helgen hos en moster som utan att ens tveka ställer upp med husrum i Göteborg åt mig och mitt sällskap. Att både mostern och sällskapet delar mitt hängivna reseintresse och följer med mig på mässan och att dessutom sällskapet offrar hela sin helg på att följa med mig på salsa-kurs, för att JAG vill. Lite bortskämd är man allt :).

Sen skiner ju solen pyttelite idag också. Eller nästan i alla fall, man kan liksom ana den. Det kära syster är ju inte illa! Se, jag kan skärpa mig! ;)

 

 Tidigare vunnet från samma ställe (de måste gilla mig):
All the way from Madrid – Coconuts & Skyliens

T-shirtvinsten

T-shirtvinsten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Instagram         
Det här inlägget postades i Allmänt, Tänkvärt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.2 kommentarer till Att göra mig glad

  1. Freedomtravel skriver:

    Vad kul! Jag skulle gärna gå på mässan, om det var lite kortare avstånd till Göteborg…

    • Sofia skriver:

      Ja, det ska bli kul! Det är en av fördelarna med att bo nära Göteborg. Eventuellt tar jag lite foton och lägger upp här efter helgen, för alla som har för långt att åka. :)