Bästa vänner, finaste flickor!

Hanna och Anna på hotell

I maj är det vi igen. Vi som tog varandra för givet under så många år, alla fikor, galna förfester och då och då en gemensam semester på annan ort. Delad glädje, delad sorg. Numer saknade stunder i nostalgins tecken.

En enkel helg i Göteborg, ett vandrarhem med delade planer i vänskapens tecken. Billigt vin i lånade tandborstglas och ett varmt os från plattångar(?). Hur många av oss får samtidigt plats vid sminkspegeln för att skåla för vackra ungdomsår, glömda pojkar och skäms-stunder? Gnälla om vardagens plågor och framtidens drömmar som förr, gapskratta och irra bort oss på den gemensamma kartan som ligger på sängen som två av oss får dela. Gå på toa med öppen dörr så att ingen missar något i samtalet. Ramla hemåt på sena timmen och prata lite för högt för att grannarna ska få sova ostört? Jag saknar ert givna sällskap, är lycklig över att vi lyckas samlas igen. Bästa vänner! Mina flickor.

Kortet är taget i Ålborg, 2007. På bild är Hanna och Anna. Utanför bild Madde och jag. Saknad vän på denna resa är Johanna.

Instagram  Bilden är hämtad från mitt Instagram-konto, CocoSoff:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Instagram         
Det här inlägget postades i Inspiration, Tänkvärt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.Kommentarer inaktiverade.