Bikinihelvetet

 

Alice Maison - lite som jag?
Alice Maison – lite som jag?

Ett julbord av gargantuanska dimensioner och en stundande bikinisäsong var ju en ganska kass kombination. Om fyra dagar bär det av till Fuerteventura och jag har inte ens testat vad höstens fredagsmys och tröstätande har haft för inverkan på passformen på mina badkläder. Nu verkar det visserligen inte bli någon särskild värmebölja, men lite brun har jag allt tänkt bli. Jag googlar ”bli smal snabbt” och ser efter om aftonblaskan och flashback har några tips till mig. Ett axplock:

Varannandagsdieten innebär lågkaloriintag ena dagen, kaloribomb nästa. Man lär visst lura kroppen att bli smal. Antagligen lurar jag även mig själv. Det där får vara.

Äta gurka i stället för kakor: Nej. Vill inte.

Ta hissen i stället för trapporna: Gör jag redan, eftersom det går mycket fortare och jag undviker risken att fastna i opålitliga hissar. Nästa tips, tack!

Skippa coca cola: Vem dricker cola?

Sätta upp en gammal bild på mig själv på kylskåpet där jag är smal: Undrar om jag har så gamla bilder …

Sen ramlar jag in på såna där läskiga smalbloggar av tjejer som laxerar, mäter hur mycket nyckelbenen sticker ut och köper barnstorlekar och jag inser att jag i stället för att jobba mot naturlagar och andra begär, bör jobba mer med min självbild. Trivselvikt och så.

 

Häppy häppy
Häppy häppy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Instagram         
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.2 kommentarer till Bikinihelvetet

  1. Freedomtravel skriver:

    Hehe, skön slutsats!