Blondinbella och jag

Eller nåja, kanske inte riktigt i klass med storbloggerskorna  än men det är trots allt väldigt trevligt med en liten ”surprice” i brevlådan när man kommer hem från jobbet. Här är ett tröstpris från tävlingen på Resia-bloggen som jag skrev om häromdagen. Nu slipper jag min gamla gubb-blå nackkudde och reser med lite mer kvinnlig stil och finess:-). Rosa/lila.

Present från Resia

En liten överraskning


Man tackar och bockar… och slänger in en länk igen för att visa sin uppskattning!

Länk till Resias blogg:
http://blogg.resia.se/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Instagram         
Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.En kommentar till Blondinbella och jag

  1. Vad kul att det uppskattades!

    Ha de gott!

    Vi hörs!
    /hallin