Couchsurfing på egen soffa

Sofia på balkongen på Butterfly

Min profilbild på CouchSurfing.org

Ännu en Couchsurfare har i sista stund hittat en mer komfortabel soffa med, möjligtvis, en värd som inte jobbar både sent och tidigt. Jag blev på sätt och vis ganska lättad då mitt eget hem är i en omfattande oordning och min rådande arbetsbelastning just nu stulit energin från att ha ett fungerande socialt liv vid sidan av. Åtminstone om besökaren ifråga räknar med småprat och middagssällskap och inte en trött klump i stökig värd-soffa. Samtidigt blir jag lite besviken eftersom jag också tycker att det är roligt att få chansen att agera värd åt res-galna Borås-turister.

Ja, jag kommer ifatt med livet så småningom men just ikväll var det kul att bara få prova min nyköpta longboard-bräda på hemma-mark med en vän som inte ställer sociala krav och med vilken jag inte skäms över svettig hjälm-frisyr. I en varm sommarkväll som denna duger det sedan alldeles utmärkt att få pusta ut i självvald ensamhet i det hörn av soffan som är minst belamrat. Egen couchsurfing på röd och insutten soffa kan man säga, fast jag hoppas att kroppen orkar ta sig från soffa till säng i senare timma.

Jag hoppas också att den utvalda Borås-värden lyckas med mer än jag har att erbjuda för sin gäst och att jag snart får chansen att visa upp min lilla stad i ett mer vaket tillstånd och en gnutta mindre stök i hemmet. Då kan soffan lånas ut till behövande, just idag är den min, min, min. Min!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Instagram         
Det här inlägget postades i Tänkvärt, Tips och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.Kommentarer inaktiverade.