Hammock-leverans och scoutknops-övningar

Woodsman X HammockKom nu våren, jag är otålig, här ska provliggas. Jag ska bli friluftsnörd och campingfreak. Tydligen. Dagens postpakets-leverans bestod av Woodsman X Hammock (en hängmatta av klass har jag fått till mig). Liten och under halvkilot, passar mig finfint. Ett ganska skrynklig halvkilo förvisso men väl däri ska det nog slätas ut. För att resa och bo, när lusten faller på eller alternativ saknas.

Säsongen har väl inte riktigt börjat för min del än och tanken är egentligen att nyttja hammocken på varmare breddgrader än här. Jag är ju av den frusna sorten. Men ändå, ett steg närmare större planer.

Woodsman X HammockNu väntar jag på bättre väderlek för att lära mig att hitta rätt träd/stolpar/övrigt användbart och återuppliva mina gamla scout-talanger (knop-knytning). Jag misstänker att upphängning med enkelknut runt dörrhantag och tidningshylla inte är värt att provligga på.

Hur var det nu man sa… 
”Var redo!”, ”Alltid redo!”

Instagram  Alla bilder är hämtade från mitt Instagramkonto, CocoSoff

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Instagram         
This entry was posted in Inspiration and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.Comments are closed.