Plaza del Dos de Mayo och fattiglapparna

Sofia i Madrid, Chueca

Det är med en djup suck vi konstaterar att parkeringsboten på €90 sitter där i bilrutan, inget annat var att vänta efter en dag fylld av oförutsedda och ganska dyra utgifter. Men vi är på semester, skakar av oss olustkänslan och sneglar på tiggaren i gathörnet. Fattigdom är relativt.

Hungriga och trötta och, med våra mått mätt, tydligen ganska fattiga hittar vi en restaurang/bar vid Plaza del Dos de Mayo i Madrids poppis-stadsdel Malasaña ganska nära vårt billiga, enkla men helt funktionsdugliga hostel. Här vräker vi i oss hyfsat billiga vitlöksräkor och en full tallrik av friterad marulk. Sköljes med öl och vin, efterrätt blir varsin enorm Gin & Tonic, sen en till.

Hemgången blir relativt tidig och kameran är som vanligt flitigt uppe under semesterns färskaste timmar. Vi plåtar och står i, sen stupas det i säng för vissa. Andra lägger sig och bloggar.

Matdags vid Plaza del 2 de Mayo

Jättestora G&T

Plaza del 2 de Mayo

Träd vid Plaza del 2 de Mayo

Instagram  Alla bilder är hämtade från mitt Instagramkonto, CocoSoff:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Instagram         
Det här inlägget postades i Album, Inspiration, Resereportage och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.Kommentarer inaktiverade.