Vårull och shoppinglusta

SS10_BaacodeTrace-me_RGBloresTiden är svår för en stackars ”före detta” shoppingälskande själ som kämpar för att motstå återfall. Färgerna exploderar i butik men prioriteringar bör göras på diverse nöjen och äventyr i Israel och Jordanien. Håller mig från affärerna så gott jag kan, vill ha massor av grönt och gult och rosa ändå.

Det farliga internetet pockar dock, trots mina ansträngningar för att hålla sinnet i styr, på min uppmärksamhet och min väl utvecklade ull-mani lockar mig in på sidor där jag frossar i Icebreaker‘s klara vårkulörer. Ullkläder som smakar men kostar. Suck, vad mycket fint. Hur mycket hål vill jag ha i min portmonnä?

Ett endaste litet ull-linne då, det där som jag letat så länge efter och som äntligen dykt upp i min storlek på en av de få nät-baserade butikerna som inte kräver mig på frakt för att jag inte handlar för jättemycket pengar. Länna Sport, aldrig testat… än. Kan hända att den där våldsamma spendera-lustan sätter klorna i mig. För vår och för färg!

 

Bildkälla, Icebreakers pressida:
http://media.icebreaker.com/

Fakta Icebreaker’s ”Trace Me”:
Varje plagg från Icebreaker har en Baa-kod som går att fylla i på hemsidan för att se var ullen kommer ifrån och läsa om de olika gårdarna. Där kan man också läsa om Icebreaker och de etiska regler för miljö och djurhållning de har.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Instagram         
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.4 kommentarer till Vårull och shoppinglusta

  1. Jakob skriver:

    Kolla med Houdini om inte de kan sponsra dig på din resa med diverse kläder. Jag har en insiderkontakt så om du är intresserad kan jag höra med henne. Sen skulle det vara kul och träffas och höra om din rutt och planering av longboardresan =)